Ecsetek Akril festéshez

Showing 1–12 of 15 results

Price

0 Long Ecset

Francia mosolyvonal, hosszú vonalak, díszítések megrajzolására kifejlesztetett ecset, 9mm hosszúságú, nagyon vékony, szintetikus szőrrel.

1 850 Ft

0 Short Ecset

Minden eddiginél stabilabb vonalvezetést biztosít az 0 Short ecsetünk.

1 850 Ft

Nail Art Line Ecset

Természetes szőrű zselé és akril díszítő ecset. Vonalakhoz, kontúrokhoz, árnyékoláshoz kiválóan alkalmas hegyes szőre miatt.

3 090 Ft 2 472 Ft

One Movement #1 Ecset

A One Movement #1 Ecset – a nagyszerű, látványos és gyors egymozdulat technikához fejlesztett pontos élben végződő, beszáradásra kevésbé hajlamos szőrayagú ecset. A ferde végű ecsetet a nagyobb virágokhoz ajánljuk.

1 980 Ft

One Movement #2 Ecset

A One Movement #2 Ecset – a nagyszerű, látványos és gyors egymozdulat technikához fejlesztett pontos élben végződő, beszáradásra kevésbé hajlamos szőrayagú, egyenes végű ecset.

2 590 Ft

One Movement #3 Ecset

Az egymozdulat technikához fejlesztett ecsetek, pontosan végződő, beszáradásra kevésbé hajlamos szőranyagúak. A One Movement #3 Ecset, a pontosabb festéshez és apróbb mintákhoz fejlesztett kisebb hegyű ecset. Szalonmunkában tökéletes választás!

1 790 Ft

Díszítő Ecset #0 

A Díszítő Ecset #0 vékony hegyének köszönhetően zselés minta kialakításához, kontúrozáshoz, mosolyvonal festéséhez is használható. Az ecset szőre, formája hosszú teszteléseket követően lett kiválasztva, elkészítésük pedig különös precizitással történik.

1 850 Ft

X1 Ecset

Az eXpress gyors díszítő technikához és a Zhostovo technikához fejlesztett ecset. X1 az apró, finom részletek megfestéséhez, kitörléséhez használható.

1 150 Ft

X2 Ecset

Az eXpress gyors díszítő technikához és a Zhostovo technikához fejlesztett ecset.

1 250 Ft

X3 Ecset

Az eXpress gyors díszítő technikához és a Zhostovo technikához fejlesztett ecset. X3 az alapokhoz, nagyobb részletekhez, gyorsmunkához.

1 450 Ft

Artist Ecset

Művészi akrilfestékes díszítésekhez ajánljuk. Magas minőségű állati szőrből készült ecset. Építésnél és díszítésnél is nagyon pontosan lehet velük dolgozni, és az anyagok (likvid, zselé, akrilfesték) felvételét szabályozni.

3 490 Ft

Shadow Pro Ecset

Nemes állati szőrből készült díszítő ecset, főként a minták tökéletes és gyors árnyékolásához fejlesztve. Porcelán, akrilfesték és aquarell anyagokhoz.

 

3 790 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!