Kedvezményes Zselés Készletek

Showing all 11 results

Brush&Go Gel – Pastel-Neon Készlet

Telitalálat ez a PASTEL NEON válogatás a legújabb trendhez igazodva! Igazi vidám funky feeling, amelynél minden vendég jókedvre derül, ha ránéz!

8 800 Ft 7 040 Ft

Brush&Go Gel – Be Special Készlet

4 ragyogó szín összeválogatva az új kollekcióból a Be Special készletben, hogy te is különlegesnek érezhesd magad! A készlet tartalma: NeonOrange (60), Best Bordeaux (63), White/Baby Pink (T1), MallowLight/MallowDark (T2).

8 800 Ft 7 040 Ft

Brush&Go Gel – Sweet Baby Készlet

Visszafogott Nude színek, valamint baba rózsaszín és babakék válogatása egy készletben. Ideális választás a lágy színek kedvelőinek.

8 800 Ft 7 040 Ft

Scarlet Passion Brush&Go Gel készlet

A szenvedélyes vörös négy káprázatos árnyalata az új kollekcióból a Scarlet Passion készletben, mellyel megmutathatod milyen tűz lakozik benned!

8 800 Ft 7 040 Ft

Brush & Go Gel – Pastel Készlet

A Brush&Go zselék közkedvelt pasztell színeit most egy készletbe gyűjtöttük össze.

8 800 Ft 7 040 Ft

Brush & Go Gel – Must Have Készlet

Összeállítottunk Nektek egy alapszíneket tartalmazó készletet, melyet biztosan minden körmös teljesen ki tud használni.

8 800 Ft 7 040 Ft

Diva Color Gel Készlet

vendégek kedvenc piros és rózsaszín árnyalatait gyűjtöttük össze egyetlen készletben. Garantáltan minden egyes színét ki fogod tudni használni! A készletben egy élénkpiros, rózsaszín, bordó és egy különleges pink zselét találsz rendkívül kedvező áron!

8 800 Ft 7 040 Ft

Pastel Color Gel Készlet

A manapság rendkívül divatos babarózsaszín, lazac, orgonalila és menta színekből összeállított készletünkben található színek minden bizonnyal visszafogottabb, mégis csajos színeket kedvelő vendégeitek nagy kedvencei lesznek!

8 800 Ft 7 040 Ft

Night Fever Color Gel Készlet

Night Fever kollekció viselői garantáltan a középpontba kerülnek, feltűnő, szikrázóan selymes-csillogású neon körmeiknek köszönhetően.

8 800 Ft 7 040 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!