Tisztítás, Higénia

Showing all 14 results

Price

Porgyüjtő Kefe

Porgyűjtő Kefe: formatartó, rugalmas anyagának köszönhetően gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a reszelés után keletkezett finom port a sáncokból.

1 150 Ft

BB Cleaner Wipes

Nem kell külön fixáló folyadékot használnod, hanem ezzel megkönnyítheted és gyorsabbá teheted a fixálás folyamatát csak kibontod a csomagot és már törölheted is. 

1 450 Ft

ClaraSept Higiénés Kéztisztító és Fertőtlenítőszer – 300ml

Betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre. Betegfürdetésre is alkalmas.

1 490 Ft

Extra Nail Wipes 360db

100%-ban szálmentes törlőkendő, 5*5 cm-es lapocskák.

1 450 Ft

Baridez – Eszköz Fertőtlenítő

Baridez eszköz- és felületfertőtlenítő: Egészségügy, fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, stb. felületek és eszközök permetezéses eljárással történő fertőtlenítésére alkalmazható.

1 990 Ft2 990 Ft

Clarasept Derm – Kéz és Bőrfertőtlenítő

A Calarasept-Derm szélesspektrumú Kéz- és bőrfertőtlenítő folyadék., mely alkalmas akár hétköznapi felhasználás esetén kézfertőtlenítésre, de baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV és HIV) inaktiváló hatásának köszönhetően akár műtéti fertőtlenítésre is.

1 690 Ft2 490 Ft

Mini Portalanító Kefe Erős Szőrrel

A Mini portalanító kefe erős szőrrel,  műköröm építés közben, reszelés és csiszolás közben keletkezett por eltávolítására használható a körömről és a kézről.

250 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!