Védőfelszerelések

Showing all 15 results

Price

Szenzoros szappan és kézfertőtlenítő adagoló 1L

A hagyományos szappannal vagy pumpás szappanadagolóval szemben higiéniás előnyt is élvez ez a szenzoros adagoló, amelyhez nem szükséges hozzáérni. Használható folyékony szappannal, fertőtlenítőszerekkel és gél állagú tisztítószerekkel is Higiénikus kézmosás, kézfertőtlenítés

13 990 Ft

Szenzoros szappan és kézfertőtlenítő adagoló állvány 150cm

Strapabíró, állítható magasságú fém állvány, amely a legtöbb szappanadagoló géppel kompatibilis. A széles, nehéz talpnak köszönhetően nem borul fel.

11 990 Ft

Szájmaszk – 3 rétegű

A légúti fertőzések által okozott tüneteket összefoglalóan akut légúti megbetegedésként, megfázásként ismerhetjük. Ezen vírusok emberről emberre történő terjedése direkt vagy indirekt kontaktus által is lehetséges.

600 Ft22 500 Ft

Légzésvédő Szájmaszk KN95 (FFP2)

KN95 (FFP2) légzésvédő szájmaszk. Magas védelmet nyújtó szűrőréteg. Többrétegű védelem.

6 930 Ft29 700 Ft

Nitril Gumikesztyű

Egyszer használatos púderozott nitril gumikesztyű több színben és méretben a készlet erejéig!

3 500 Ft7 000 Ft

Clarasept Derm – Kéz és Bőrfertőtlenítő

A Calarasept-Derm szélesspektrumú Kéz- és bőrfertőtlenítő folyadék., mely alkalmas akár hétköznapi felhasználás esetén kézfertőtlenítésre, de baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV és HIV) inaktiváló hatásának köszönhetően akár műtéti fertőtlenítésre is.

1 690 Ft2 590 Ft

Baridez – Eszköz Fertőtlenítő

Baridez eszköz- és felületfertőtlenítő: Egészségügy, fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, stb. felületek és eszközök permetezéses eljárással történő fertőtlenítésére alkalmazható.

1 690 Ft2 590 Ft

ClaraSept Higiénés Kéztisztító és Fertőtlenítőszer

Betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre. Betegfürdetésre is alkalmas.

1 390 Ft2 390 Ft

BradoLife Kézfertőtlenítő Gél

Víz nélkül tisztító és fertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és a vírusokkal szemben is védelmet nyújtó készítmény.

600 Ft990 Ft

Arcvédő Plexi Pajzs

Egész arcot védő, fejpántos, víztiszta plexi pajzs. Használja, hogy védje az arcot és a szemeket például folyadék fröccsenéstől.

2 990 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!