Védőfelszerelések

Showing all 20 results

Price

Dettol Antibakteriális Felületfertőtlenítő Spray – 500ml

Dettol Power and Fresh antibakteriális felületfertőtlenítő spray. Háromszoros védelmet biztosít: eltávolítja a vírusok, a baktériumok 99,9%-át és eltávolítja az allergének 90%-át.

1 690 Ft

Poli-Farbe Felületfertőtlenítő Folyadék – 1L

A Poli-Farbe felületfertőtlenítő elpusztítja a baktériumokat, gombákat, vírusokat. Egyszerűen használható minden olyan esetben, amikor hatékony felületfertőtlenítésre van szükség. A termék a Nemzeti Népegészségügyi Központ által engedélyezett etanol hatóanyag tartalmú felületfertőtlenítő szer.

2 990 Ft 2 690 Ft

BradoLife Kéz- és bőrfertőtlenítő Spray – 250ml

A BrodoLife Pumpás kéz- és bőrfertőtlenítő spray kiválóan alkalmas keze és bőre higiéniás  fertőtlenítésére otthoni körülmények között is, ha az átlagos tisztaságnál többre vágyik.

1 690 Ft

BradoLife Kézfertőtlenítő Gél

Víz nélkül tisztító és fertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és a vírusokkal szemben is védelmet nyújtó készítmény.

790 Ft1 490 Ft

ClaraSept Higiénés Kéztisztító és Fertőtlenítőszer – 300ml

Betegellátó intézményekben, közintézményekben, óvodákban, bölcsődékben, szociális otthonokban, élelmiszeripar és vendéglátás területén, állategészségügyben tisztító hatású higiénés kézfertőtlenítésre. Betegfürdetésre is alkalmas.

1 490 Ft

Kéztisztító alkohol gél – 100ml

Teafaolajos kéztisztító gél 70%-os alkoholtartalommal. Vidd magaddal, hogy bárhol és bármikor biztosíthasd a tökéletes kézhigiéniát víz és szappan nélkül.

2 590 Ft 1 690 Ft

Magic Alkoholos Kézfertőtlenítő Gél – 500ml

Rendelj a 70% alkohol tartalommal rendelkező kézfertőtlenítő gélünkből, mely segít megakadályozni a vírusok és baktériumok terjedését. Pumpás kiszerelésben kapható!

3 690 Ft 2 990 Ft

Alkoholos kézfertőtlenítőszer 60ml

Alkoholos kézfertőtlenítőszer 60ml-s spray pumpás kiszerelésben.

1 500 Ft 990 Ft

Baridez – Eszköz Fertőtlenítő

Baridez eszköz- és felületfertőtlenítő: Egészségügy, fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, stb. felületek és eszközök permetezéses eljárással történő fertőtlenítésére alkalmazható.

1 990 Ft2 990 Ft

Nitril Gumikesztyű

Egyszer használatos púderozott nitril és latex kesztyű több színben és méretben a készlet erejéig!

5 000 Ft6 000 Ft

Clarasept Derm – Kéz és Bőrfertőtlenítő

A Calarasept-Derm szélesspektrumú Kéz- és bőrfertőtlenítő folyadék., mely alkalmas akár hétköznapi felhasználás esetén kézfertőtlenítésre, de baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV és HIV) inaktiváló hatásának köszönhetően akár műtéti fertőtlenítésre is.

1 690 Ft2 490 Ft

Textil Szájmaszk

Többször használható, így hosszú távon olcsóbb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos szájmaszkok. Figyelem: a képen látható maszk csupán illusztráció!

800 Ft 500 Ft

Szájmaszk – 3 rétegű

A légúti fertőzések által okozott tüneteket összefoglalóan akut légúti megbetegedésként, megfázásként ismerhetjük. Ezen vírusok emberről emberre történő terjedése direkt vagy indirekt kontaktus által is lehetséges.

250 Ft14 000 Ft

Fekete Munkavédelmi Szájmaszk

Munkavédelmi szájmaszk, szelepes, szilárd részecskéjű mérgek ellen fejlesztették.

1 690 Ft

Arcvédő Plexi Pajzs

Egész arcot védő, fejpántos, víztiszta plexi pajzs. Használja, hogy védje az arcot és a szemeket például folyadék fröccsenéstől.

2 990 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!