Körömágyhosszabbító Zselék

Showing all 10 results

Price

Bouncy Cover Builder Gel – Dark

Teli köröm építésére kiváló, tökéletes állagú, lágy, de ugyanakkor nem folyik el.

1 990 Ft9 990 Ft

Bouncy Cover Builder Gel – Light

Teli köröm építésére kiváló, tökéletes állagú, lágy, de ugyanakkor nem folyik el.

1 990 Ft9 990 Ft

Forming Cover Builder Gel

Tökéletes formázhatóság cover színben, sűrű körömágy hosszabbító zselé, mely az Iron zseléhez hasonlóan rendkívül jól fomázható, segítségével könnyedén kialakítható a tökéletes mosolyvonal. Rendkívüli fedőképesség, ideális sűrűség jellemzi.

 

1 990 Ft3 190 Ft

BabyBoomer Kit 3x15ml

A vendégek körében visszafogottsága miatt hatalmas népszerűségnek örvend az úgynevezett Baby Boomer technika. Lényege, hogy a fehér szabadszélt összemossák a körömágy színével. Így ez a technika is lenövésmentes, az összkép mégis sokkal természetesebb, mint a klasszikus francia esetében.

10 070 Ft 9 063 Ft

Cover Builder Gel

Természetes, körömágy színű, töltéshez fejlesztett sűrű zselé.

1 990 Ft8 290 Ft

Nude Cover Builder Gel

Teljes köröm borítására alkalmas, bőrszínű, fedő építő zselé, mellyel eddig soha sem látott gyorsasággal építhetőek meg a töretlenül divatos nude (testszínű) körmök.

1 990 Ft3 190 Ft

Cover Pink Gel “Brill” – Gyöngyház Kristályos

A népszerű Cover Pink zselék gyöngyházas fényű csillogó változata. Azoknak a vendégeknek akik szeretik a finoman, selymesen csillogó, mégis körömágy színű körmöket.

1 990 Ft3 190 Ft

Cover Pink Gel “Tan” – Napbarnított Körömágyhosszabbító

Barnásabb árnyalatú körömágyhosszabbító műköröm zselé, a szoláriumozott, napbarnított és kreol bőrű vendégekhez. Fedő hatása miatt a mosoly-vonalat lenövésmentessé teszi, a hátsó bőrredőnél javasoljuk elvékonyítani, hogy ne keletkezzen lenövési kontúr.

 

1 990 Ft8 290 Ft

Cover “Flesh” Gel – Natúr Hússzínű Körömágyhosszabító

Felkapott lilás-rózsaszínbe hajló, hússzínre hangolt, de természetes körömágy színét megőrző új Cover Flesh zselé garantáltan elvarázsolja körmöst és vendégét egyaránt.

1 990 Ft8 290 Ft

Cover Pink Gel – Hússzínű Körömágyhosszabbító

A körömágy természetes hatású meghosszabbítására szolgáló fedő rózsaszín műköröm építő zselé. Fedő hatása miatt a mosolyvonalat lenövésmentessé teszi. A hátsó bőrredőnél javasoljuk elvékonyítani, hogy ne keletkezzen lenövési kontúrvonal

1 990 Ft3 190 Ft
X