Gel - Zselés Készletek

Showing all 4 results

Price

OKJ Műköröm – Kezdő Alapkészlet

Műkörmös alapkészletünk tartalmaz mindent amire szükséged lehet, ha most kezdenél ismerkedni a műkörmös szakmával és jelentkeznél OKJ-s tanfolyamra.

67 755 Ft 62 100 Ft

Iron Gel Test Kit

Versenyszínvonal szalonkörnyezetben! Iron zselékészletünket az extrém formákért is rajongó körmösöknek ajánljuk, akiknek fontos a hihetetlen formázhatóság, hajlíthatóság, hogy a színek szinte életre keljenek és a hófehér vég is tökéletesen fehér maradjon. A készletbe szintén legnépszerűbb körömágy-hosszabbító zselénk a Cover Tan Gel került, mellyel könnyedén készíthető el a lenövésmentes mosolyvonal, fehér építő zseléink közül legújabb, minden eddiginél fehérebb, maximális pigmentáltságú építő zselénkre, a Lux White zselére esett a választásunk, mely kitűnő szalonmunkához, de akár versenyeken is a siker kulcsa lehet.

7 200 Ft 3 600 Ft

Sapphire Gel Test Kit

Erő és tapadás szalonhosszra hangolva! Sapphire tesztkészletünket bátran ajánljuk akár kezdő körmösöknek is, akik könnyedén készíthetnek vele felválásmentes – és a speciális szálerősítésének köszönhetően – törésmentes körmöket. Legnépszerűbb körömágy-hosszabbító Cover Tan zselénk segítségével lenövésmentes mosolyvonal készíthető, totál fehér, ideális sűrűségű és maximálisan pigmentált White Gel fehér építő zselénkkel pedig egyedülállóan kontúros szabadszélt tudunk kialakítani vendégeinknek. 

7 000 Ft 3 500 Ft
X