Körömágy Ápoló Folyadék

Showing all 10 results

Price

Organic Luxury Kézkrém Mango ilattal 200ml

A száraz, repedezett, igénybe vett bőr és a törékeny körmök kezelésére, védelmére kifejlesztett, magas hatóanyag tartalmú, ugyanakkor könnyen felszívódó krém.

1 950 Ft

Cuticle Olaj -Tutti Frutti 15ml

TUTTI FRUTTI (Rágógumi) illatú vitaminos bőrolaj. A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.

 

1 250 Ft

Cuticle Olaj -Almás-fahéjas 8ml

Almás-fahéjas ápoló olaj A BrillBird legújabb, az ünnepi időszakra kifejleszett körömágyápolója. Az otthont idéző almás-fahéjas sütemény által ihletett illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajban apró almadíszek, valamint flitterek úsznak.

 
890 Ft

Cuticle Olaj -Fresia 15ml

FRESIA (Friss) illatú vitaminos bőrolaj. A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.

 

1 250 Ft

Cuticle Olaj -Almond 15ml

ALMOND (mandula) illatú vitaminos bőrolaj. A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.

 

1 250 Ft

Cuticle Olaj -Candy 8ml

Hozd vissza a nyaralás vidám hangulatát a szalonodba! Candy a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajat apró gyümölcs- és virágdíszek teszik még vidámabbá.

 
890 Ft

Cuticle Olaj -Epres 8ml

Friss eper a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajban apró eper- és virágdíszek, valamint flitterek teszik még vidámabbá.

 
 

.

890 Ft

Cuticle Olaj -Flower 8ml

Friss Virág a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajban apró eper- és virágdíszek, valamint flitterek teszik még vidámabbá.

 
890 Ft

Cuticle Olaj -Narancsos 8ml

Hozd vissza a nyaralás vidám hangulatát a szalonodba! Orange a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajat apró gyümölcs- és virágdíszek teszik még vidámabbá.

 
890 Ft

Organic Luxury Bőrradír Mango ilattal 200ml

Organikus bőrradír mangó illattal. Vékony rétegben vidd fel a kezekre és a lábakra, várj néhány percet, amíg az összetevők hatni kezdenek, majd távolítsd el

1 950 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!