Körömágy Ápoló Folyadék

Showing all 8 results

Price

Cuticle Olaj -Tutti Frutti 15ml

TUTTI FRUTTI (Rágógumi) illatú vitaminos bőrolaj. A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.

 

990 Ft

Cuticle Olaj -Fresia 15ml

FRESIA (Friss) illatú vitaminos bőrolaj. A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.

 

990 Ft

Cuticle Olaj -Almond 15ml

ALMOND (mandula) illatú vitaminos bőrolaj. A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.

 

990 Ft

Cuticle Olaj -Candy 8ml

Hozd vissza a nyaralás vidám hangulatát a szalonodba! Candy a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajat apró gyümölcs- és virágdíszek teszik még vidámabbá.

650 Ft

Cuticle Olaj -Epres 8ml

Friss eper a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajban apró eper- és virágdíszek, valamint flitterek teszik még vidámabbá.

.

650 Ft

Cuticle Olaj -Flower 8ml

Friss Virág a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajban apró eper- és virágdíszek, valamint flitterek teszik még vidámabbá.

650 Ft

Cuticle Olaj -Narancsos 8ml

Hozd vissza a nyaralás vidám hangulatát a szalonodba! Orange a BrillBird legújabb körömágyápolója, melynek illata olyan tartós, mint egy parfüm. Az ápoló összetevőket tartalmazó olajat apró gyümölcs- és virágdíszek teszik még vidámabbá.

650 Ft
X