Körömápoló Olajok

Showing all 11 results

Price

Japán Manikűr Készlet

A Japán Manikűr a japán arisztokrácia korábban titkos eljárása. Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

9 900 Ft

Brill Top Shield 15ml – Átlátszó Magas Fény – Körömlakkra

Egyrészt kemény, kopás-csökkentő bevonatként védi a színes körömlakkot, másrészt magas fényt kölcsönöz neki. Segítségével tartósabb, fényesebb lakkozás érhető el.

1 250 Ft

Matte Top Shield 15ml – Matt Fedőlakk-Körömlakkra

Matt fedőlakk – átlátszó. Nagy divat a körmök mattítása. Ez a matt felületűre száradó fedőlakk bármilyen színes lakkra, színes zselére, porcelánra felkenhető.

 

1 350 Ft

Ridgefiller 15ml – Barázdakitöltő Alapozó

Barázdakitöltő alapozó. Magnézium por tartalmával szépen kitölti a barázdák mélyedéseit, teljesen simává varázsolva a körmöket. Eltünteti a körömhibákat és elszíneződéseket is.

1 250 Ft

UV Top Coat 15ml – UV-s Fedőlakk

UV fényre kötő összetevőket is tartalmazó kemény lakkvédő pajzs.

1 480 Ft

Lac Dry 15ml – Lakkszárító

A színes körömlakkra kenve felgyorsítja annak száradását, megelőzve a sérülését. Olaj tartalmával körömbőrre kenve puhítja azt. Körmönként egy cseppnyi szükséges.

990 Ft

Hardening Basecoat 15ml – Körömerősítő Alapozó

Körömerősítő alapozó. Magas kálcium és vitamin tartalmú lakk, mely a körömhold közelében a körömlemezbe hatolva erősíti a saját körmöket. Kúraszerűen pár  naponta újra kell lakkozni vele; kiegészítve ezt napi körömbőr olajozással.

1 250 Ft

Cuticle Remover 15ml – Bőr Oldó Folyadék

Bőr oldó folyadék. A körömbőr kíméletes leoldására szolgáló folyadék.

1 250 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!