MN Kiegészítők

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Price

Asztali alátét MarilyNails logóval

Az eldobható asztali alátétnek köszönhetően könnyebb lesz asztalodat tisztán tartani, illetve fotózáshoz háttérnek is tökéletes. A3 méretű.

100 Ft1 800 Ft

CsiszolóGyűrű 10db #150 – közepes

Erős belső szövettel és tartós szemcseragasztással készült csiszológyűrűk, melyeket használhatunk műköröm eltávolítására és formázásra.

450 Ft

CsiszolóGyűrű 10db #180 – finom

Erős belső szövettel és tartós szemcseragasztással készült csiszológyűrűk, melyeket használhatunk műköröm eltávolítására és formázásra.

450 Ft

Leoldó Fólia Gél Lakkhoz – 10db

Alumínium fóliába ültetett, körömméretnél kicsit nagyobb vattabetét (2×3 cm), melyet Acryl Removerrel kell átitatni. Pontos illeszkedése miatt ez a leoldási mód hatékony és anyagtakarékos.

260 Ft

MN Keverőpaletta – 24 Részes

Logózott 24 részes (2×12-es) keverőpaletta, cserélhető (kipattintható) műanyag tálcákkal.

2 150 Ft

MN Leoldó Fólia 100db-os

Alumínium fóliába ültetett, körömméretnél kicsit nagyobb vattabetét (2×3 cm), melyet Acryl Removerrel kell átitatni. Pontos illeszkedése miatt ez a leoldási mód hatékony és anyagtakarékos

1 750 Ft

Skin Defense – Bőrvédő folyadék – 4ml

Folyékony, lehúzható, rózsaszín, gumis állagú anyag, mely megakadályozza, hogy anyag kerüljön a körömbőrre, vagy az ujjakra.

1 550 Ft

Mini Portalanító Kefe Erős Szőrrel

A Mini portalanító kefe erős szőrrel,  műköröm építés közben, reszelés és csiszolás közben keletkezett por eltávolítására használható a körömről és a kézről.

250 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!