Jönnek az őszi-téli trendek, újdonságok, akciók a BrillBird szakmai rendezvényén. 2019-től már nem csak Budapesten érhető el BrillBird Szalon Nails Premier hanem az ország különböző pontjain is megrendezésre kerül a viszonteladóknál.

Várunk titeket október 6-án Debrecenben a Csokonai Étterem – Delux Rendezvénytermébe, ahol 10 órától kezdetét veszi az ingyenes egész napos előadásunk.

Kispál Luca – Mesterleveles szakoktató, Olimpiai bajnok hozza el az újdonságokat, akciókat és a legújabb díszítéseket!

Szuper kedvezménnyel várunk Titeket idén is!

Minden termékünket – kivéve a 2019-es katalógus 1., újdonság fejezetében szereplő termékek- 15% kedvezménnyel szerezhetsz be!

Spórolj időt és adjátok le rendeléseiteket a helyszínen a megrendelőlapon. A megrendelt termékekre a Nails Premier akció lesz érvényes!

A rendezvény részleteiről már annyit elárulhatunk, hogy minden résztvevőnek két ajándékkal kedveskedünk, melyet a rendezvény elején és végén adunk át. Érdemes időben érkeznetek, hogy le ne maradjatok róluk!

Váruk Titeket szeretettel Debrecen szívében a Csokonai Étterem – Delux Rendezvénytermébe, melyet tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyű megközelíteni. Autóval érkezők a Kossuth utca 23. szám alatti Unicredit Bank parkolójában vagy a környező parkolókban tudnak megállni ingyenesen vasárnap!

További információkért csatlakozzatok az eseményhez, hogy elsőként értesüljetek az újdonságokról!