BrillBird Műköröm Alapanyag

BrillBird műköröm alapanyagok és műköröm tanfolyamok kizárólag csak a Brill Cosmetix Debrecenben.

A BrillBird-el létrejött egy olyan brand, mely nemcsak csomagolásában és minőségében exkluzív és kiváló, hanem elérhető is marad minden igényes körmös számára, aki magáénak érzi a BrillBird szellemiségét.

Törzsvásárlói kedvezményrendszerünkkel, is igyekszünk köszönetet mondani ezért a nagyszerű csapatért, legyetek akár BB anyagfelhasználók, akár a továbbképzések tanulói, akár versenyzők. Professzionális segítséget nyújtunk az üzleted növekedéséhez!

Műköröm zseléink méltán híresek tartósságukról legyen szó akár szalonmunkáról, akár műköröm versenyeken való használatról. Gél lakk kínálatunk követi a legújabb innovációkat és trendeket! Széles, mégis átlátható színskálával és a különleges effektek kedvelőinek egyedülálló hatású gél lakkokat szeretnénk biztosítani, hogy vendégei elégedetten távozzanak minden egyes kezelést követően.

NailArt palettánk tartalmazza a manapság rendkívül divatos körmök készítéséhez szükséges valamennyi eszközt, díszt. Ha egy megbízható műköröm alapanyaggal szeretnél dolgozni, jó helyen jársz, a BrillBirdben nem fogsz csalódni. Műköröm sablonunk tökéletes tapadást bíztosít, így álom vele dolgozni, a tökéletes forma garantált, ezután már minden csak rajtad múlik.

OKJ-s műkörmös képzéseink során is törekszünk a lehető legtöbb szaktudás átadására. OkJ-s műkörmös képzésünk akár munka mellett, akár hétköznap is végezhető. Részletfizetési lehetőséget biztosítunk, valamint végzett tanulóink kedvezményesen vehetnek részt egynapos műkörmös továbbképzéseinken!

Továbbképzések szervezésekor is elsőrendű szempont a minőség. Kizárólag kiscsoportos továbbképzéseket szervezünk, melyek gyakorlatorientáltak, oktatóink folyamatosan közvetlen segítséget nyújtanak, lépésről lépésre bemutatják nektek a műkörmös szakma aktuális folyamatait, a műköröm építés és műköröm díszítés trükkjeit.

A BrillBird ajtaja nyitva áll minden igényes körmös előtt! Légy egy szuper műkörmös közösség, egy műköröm imádó csapat tagja!

X