BrillBird Műköröm Alapanyag

BrillBird műköröm alapanyagok és műköröm tanfolyamok kizárólag csak a Brill Cosmetix Debrecenben.

A BrillBird-el létrejött egy olyan brand, mely nemcsak csomagolásában és minőségében exkluzív és kiváló, hanem elérhető is marad minden igényes körmös számára, aki magáénak érzi a BrillBird szellemiségét.

Törzsvásárlói kedvezményrendszerünkkel, is igyekszünk köszönetet mondani ezért a nagyszerű csapatért, legyetek akár BB anyagfelhasználók, akár a továbbképzések tanulói, akár versenyzők. Professzionális segítséget nyújtunk az üzleted növekedéséhez!

Műköröm zseléink méltán híresek tartósságukról legyen szó akár szalonmunkáról, akár műköröm versenyeken való használatról. Gél lakk kínálatunk követi a legújabb innovációkat és trendeket! Széles, mégis átlátható színskálával és a különleges effektek kedvelőinek egyedülálló hatású gél lakkokat szeretnénk biztosítani, hogy vendégei elégedetten távozzanak minden egyes kezelést követően.

NailArt palettánk tartalmazza a manapság rendkívül divatos körmök készítéséhez szükséges valamennyi eszközt, díszt. Ha egy megbízható műköröm alapanyaggal szeretnél dolgozni, jó helyen jársz, a BrillBirdben nem fogsz csalódni. Műköröm sablonunk tökéletes tapadást bíztosít, így álom vele dolgozni, a tökéletes forma garantált, ezután már minden csak rajtad múlik.

OKJ-s műkörmös képzéseink során is törekszünk a lehető legtöbb szaktudás átadására. OkJ-s műkörmös képzésünk akár munka mellett, akár hétköznap is végezhető. Részletfizetési lehetőséget biztosítunk, valamint végzett tanulóink kedvezményesen vehetnek részt egynapos műkörmös továbbképzéseinken!

Továbbképzések szervezésekor is elsőrendű szempont a minőség. Kizárólag kiscsoportos továbbképzéseket szervezünk, melyek gyakorlatorientáltak, oktatóink folyamatosan közvetlen segítséget nyújtanak, lépésről lépésre bemutatják nektek a műkörmös szakma aktuális folyamatait, a műköröm építés és műköröm díszítés trükkjeit.

A BrillBird ajtaja nyitva áll minden igényes körmös előtt! Légy egy szuper műkörmös közösség, egy műköröm imádó csapat tagja!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!