Csiszológépek

Showing all 6 results

Price

Készlet: Brill Drill “High-Tech” Csiszológép & Gépi Manikűr készlet

Japán mikromotorral, a szokásos 2 csapágy helyett 4 csapággyal, óramű pontosságú kidolgozottsággal. Egy strapabíró, csendes, megbízható csiszológép, melyben nem fogsz csalódni.

56 300 Ft 53 485 Ft

Készlet: Expert Drill Csiszológép & Titánium Csiszolófejek

A műkörmös szakma kihívásaira kifejlesztett, kimagasló minőségű, megbízható csiszológép. Tökéletesen vibráció mentes, lehetővé teszi a pontos, gyors munkát, rendkívül halk üzemmódú, hosszú élettartalmú.

61 000 Ft 57 950 Ft

“Portable” Csiszológép

A PORTABLE füstmetál színű csiszológép már első látásra  a kedvencünkké válik; sokan szeretik a kézreálló, masszív, de mégsem nehéz, csinos kis kompakt gépeket, amiknek kis helyigénye van, mégis minden szükséges funkcióval rendelkeznek. 11 részes csiszolófej készletet is tartalmazz.

17 780 Ft

“Shell” Csiszológép

SHELL csiszológép kagyló formájú dizájnos sötétlila kezelő egység és a könnyű fém fej teszik az egész napos szalonmunka kellemes eszközévé. 11 részes csiszolófej készletet is tartalmazz.

23 700 Ft

Expert Drill Csiszológép

Könnyítsd meg munkádat a legújabb Expert csiszológép segítségével! Tökéletesen vibráció mentes, lehetővé teszi a pontos, gyors munkát, rendkívül halk üzemmódú, kimagaslóan megbízható.

49 500 Ft 44 550 Ft

Brill Drill “High-Tech” Csiszológép

Ez a csiszológép időt és energiát spórolhat meg neked. Egy megbízható, rendkívül pontos és jól működő csiszológéppel megkönnyítheted a mindennapi szalonmunkádat.

 

49 800 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!