Ajándék Ötletek

Showing all 24 results

Price

BB Körmös Naptár 2020 – Trópusi (Borító+Naptárbelső)

Cserélhető belsővel, patentos zárral, könyvjelzővel, tolltartóval, praktikus zsebekkel a jegyzetek, fontos papírok, névjegykártyák részére. A naptárban napi beosztásban, órákra lebontva szerepel a 2020-as év, december 31-ig. A belső lapok színe fehér, lila színű vonalazással és írással.

2 900 Ft

BB Körmös Naptár 2020 – Tulipános (Borító+Naptárbelső)

Cserélhető belsővel, patentos zárral, könyvjelzővel, tolltartóval, praktikus zsebekkel a jegyzetek, fontos papírok, névjegykártyák részére. A naptárban napi beosztásban, órákra lebontva szerepel a 2020-as év, december 31-ig. A belső lapok színe fehér, lila színű vonalazással és írással.

2 900 Ft

Brill Pro Table Lamp

24 wattos szupererős asztali LED lámpa 4 fényerősség fokozattal. A feje 360 fokban körbe, és 180 fokban felfelé és lefelé állítható a tökéletes világítás érdekében. A lámpa nyaka szintén 180 fokban mozgatható. Satuval rögzíthető.

25 800 Ft

Jasmine – Aroma diffúzor

Az észrevehetően finom illat egy még mindig diszkrét megjelenéssel párosítva – ez Stadler Form Jasmine. Mintha egy egyszerű tálban gyengéden felszabadítaná a kedvenc illatod.

17 900 Ft

Led Pro Max Uv/Led Lámpa

A LED PRO Max UV/LED Lámpa az UV és UVLED fényre kötő anyagokat köti, így bátran használhatjátok munkátok során, hiszen anyagaitokat biztonsággal megköti.

14 500 Ft

Magnify Led Nagyítós Asztal Led Lámpa

Könnyű szerkezetű, erős LED világítású asztali LED lámpa. A fényerősség érintőgombbal szabályozható, háromszoros nagyítású és három pontban állítható a legkényelmesebb és legprecízebb munka érdekében.

15 400 Ft

Mia – Aroma diffúzor

Szeretne kellemes illatot otthonába? Itt jön szóba a Mia, ez a kicsi, elegáns aroma diffúzor a Stadler Form-tól.

12 900 Ft

MN My Love UV LED lámpa

A my love uv led Lámpa nagyszerű segítőtárs a kezdő és profi szakembereknek egyaránt.

18 900 Ft

Naptár Belső 2019

A naptárbelső napi beosztásban, órákra lebontva tartalmazza a 2019-es évet, december 31-ig. A lapok színe fehér, lila színű vonalazással és írással. A naptárbelső BrillBird naptárborítóba illeszthető. Mérete: 115×172 mm.

990 Ft

Touch sensor LED-es asztali lámpa

Könnyű szerkezet, erős LED világítás, állítható fényerősség, érintés érzékelő, állítható lámpafej, összecsukható lámpatest jellemzi az új Touch Sensor LED Desk Lamp asztali lámpát.

12 500 Ft

Vásárlási Utalvány

A Brill Cosmetix ajándékkártya a legjobb választás, ha nem tudod minek is örülne igazán, akinek szánod. Vásárlástól számított 1 éven belül tudod felhasználni személyesen üzletünkben és webáruházunkban.

5 000 Ft20 000 Ft

Flexi Asztali Lámpa – LED Fénytechnológiával

Teljesen flexibilis vázú, könnyen állítóható erősen világító asztali lámpa, mely a legmodernebb LED technológiával valóban kíméli a szemet, azonban a zseléket, Gel&Lac-okat egyáltalán nem köti be.

12 990 Ft

Expert Drill Csiszológép

Könnyítsd meg munkádat a legújabb Expert csiszológéppel!

49 500 Ft 39 600 Ft

Brill Drill “High-Tech” Csiszológép

Ez a gép megvalósítja minden műkörmös álmát: vibrációmentes, pontos, gyors munka, rendkívül halk üzemmód, kimagasló megbízhatóság, hosszú élettartam jellemzi.

 

49 800 Ft

Brush&Go Gel&Lac Kezdőkészlet

A BrillBird sikerfejlesztése, az egyetlen rétegben fedő, fixálásmentes Brush&Go Gel&Lac már kezdőkészletben is.

12 970 Ft 9 900 Ft

Gel&Lac Starter Kit – Gel&Lac Alapkészlet

Finoman nőies csomagolásával, professzionális géllakozáshoz összeállított tartalmával a Gel&Lac-ozni vágyók tökéletes választása. Valóban az összes szükséges, profi kellékkel és 5 trendszínnel a dobozban!

29 840 Ft 23 870 Ft
X