Szempillaragasztók, elő- és utóápolók

Showing all 14 results

Price

Anti Allergy Gél

Az Anti Allergy Gél Frissíti a levegőt és megszűri a ragasztó gőzét, kipárolgását. Segít semlegesíteni a szagokat. Minimalizálja az irritáció, allergia kialakulását, de nem garantálja a teljes védelmet.

7 490 Ft

Krémes Ragasztó Leoldó – 5G

Krémes állagú leoldószer műszempilla-építéshez.

3 290 Ft

Lash Extension Friednly Szempilla és Szemöldök Sampon – 30ml

Egyedi, saját receptúra alapján készült pillabarát szempilla- és szemöldök sampon a smink és a szennyeződés kíméletes eltávolítására fejlesztve.
2 290 Ft

Lash Extension Friendly Sminklemosó – 100ml

Egyedi, saját receptúra alapján készült pillabarát olajmentes sminklemosónk, mely kíméletesen távolítja el a sminket, valamint nem töri meg a szempillaragasztó kötését sem.
1 890 Ft

Prémium My Icon Szempilla Ragasztó – 5G

Legújabb fejlesztésű prémium szempilla ragasztónk akkor lesz a kedvenced, ha gyors vagy, de nem mindig tudod a legideálisabb páratartalmat és hőmérsékletet megteremteni a szalonodban.
9 900 Ft

Prémium Platinum Szempilla Ragasztó – 5G

Platinum prémium szempilla ragasztónk akkor lesz a kedvenced, ha még nem vagy túl gyors, de a kezdő ragasztók már lassúak neked.
9 900 Ft

Prémium Pro Expert Szempilla Ragasztó – 5G

Prémium Pro Expert szempilla ragasztónk közkedvelt minden olyan szempilla stylist körében, aki nem túl gyors vagy akinek a körülmények miatt a lassabb kötésű ragasztó vált be.
8 990 Ft

Prémium Pure Power Szempilla Ragasztó – 5G

Legújabb fejlesztésű prémium szempilla ragasztónk akkor lesz a kedvenced, ha egy szuper gyors szempillaragasztóra vágysz, minimális kipárolgással.
9 900 Ft

Prémium Rush Szempilla Ragasztó – 5G

Prémium Rush szempilla ragasztónk biztosan a kedvenced lesz, hiszen egy szuper gyors szempillaragasztó, minimális kipárolgással. Használatát abban az esetben ajánljuk, ha biztosítani tudod a megfelelő hő- és páratartalmat a szalonodban.
9 900 Ft

Primer Zsírtalanító Folyadék – Alkoholmentes

Segíti a szempillaragasztó tapadását. Illatmentes. Használatát száraz bőrű vendégek számára ajánljuk.

4 490 Ft

Primer Zsírtalanító Folyadék – Alkoholos

Maximális zsírtalanítás, kellemes gyümölcs illattal. Segíti a szempillaragasztó tapadását.

4 590 Ft

Pumpás Habosító Flakon

Pumpás habosító 30 ml. A tasakos sampon koncentrátumot töltsd bele, majd engedd fel vízzel. Kész is a szempilla sampon otthoni használatra.

895 Ft

Szempilla Fixáló Folyadék

Szempilla fixáló, ápoló folyadék műszempillához.

4 590 Ft

Szempilla Sampon Tasak

Szempilla sampon koncentrátum otthoni használatra. 1 tasak tartalmát 30ml pumpás habosítóba kell tölteni és vízzel hígítani.
490 Ft
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!